Hulp nodig? Bel: 038-3331767

Kachelpijp kopen

De aanschaf van een kachel gaat vaak gepaard met het kopen van een kachelpijp. Niet onverstandig, want het rookkanaal is een essentieel onderdeel van de installatie. Omdat u bij het gebruik van een kachel veelal met vuur te maken heeft, moet deze afvoer veilig zijn. Gelukkig hebben wij bij ABC Kachels alleen de beste kachelpijpen voor u op voorraad liggen. Zo weet u zeker dat ze aan de gestelde normen en eisen voldoen. Bestel direct!

Kachelpijp kopen

Bekijk hier ons assortiment kachelpijpen

Verschillende types

Wellicht dacht u even snel een kachelpijp te kunnen kopen. Dan komt u helaas van een koude kermis thuis. Ze worden namelijk in vele soorten en maten geleverd. Dat heeft een goede reden. Kachelpijpen moeten namelijk precies bij uw woonsituatie passen. Anders loopt u het risico dat het gekozen model zijn werk niet goed kan doen. Bij het kopen van een kachelpijp dient u daarom rekening te houden met de brandstof en toepassing van uw installatie.

Kachelpijpen voor binnenshuis

Vandaag de dag zijn er ontzettend veel verschillende kachels op de markt. Dit heeft natuurlijk invloed op de kachelpijp die u zou moeten kopen. In de kamer van uw kachel kunt u gebruik maken van enkelwandige kachelpijpen. Deze moeten dan gemaakt zijn van gecoat staal, geblauwd staal of RVS. In het geval van een gaskachel mag de te kopen kachelpijp ook van aluminium zijn. Verlaat de pijp de kamer? Dan gelden er in de rest van het huis andere voorschriften.

Kachelpijp voor buiten

Van plan om een kachelpijp voor buiten te kopen? Dan raden wij u aan om eerst bij de gemeente te informeren naar de mogelijkheden. Het is namelijk niet in iedere stad of dorp toegestaan om er één te plaatsen. Wanneer dit wel mag, kunnen daar echter voorwaarden aan zijn verbonden. Win altijd voor het kopen van een kachelpijp voor buiten informatie in.

De producten van ABC Kachels

Bij ABC Kachels vindt alles wat met kachels te maken heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze goedkope houtkachels, tuinkachels, tuinovens, dakdoorvoersetsrookgasafvoerpijpen of een kachelpijp? Onze houtkachels zijn leverbaar met bovenaansluiting en achteraansluiting. Wilt u een tuinhaard kopen of een buitenhaard? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Ook leveren wij ook accessoires, zoals houtbakken.

Direct een kachelpijp kopen

Een gure wind blaast tegen de zijkant van uw huis. Buiten ligt er sneeuw. Of erger: het regent. Het maakt u allemaal niet uit. Samen met uw gezin geniet u namelijk van uw knusse en sfeervolle woonkamer. Heeft u materiaal voor de kachel nodig? Bekijk het assortiment van ABC Kachels! Dit kan online of in onze winkel aan de Ambachtsstraat 36 in Kampen. Bij vragen kunt u bellen met 038-3331767 of ons contactformulier invullen. Straks uw nieuwe kachelpijp bij ons kopen?