Hulp nodig? Bel: 038-3331767

Retourneren


Heeft u zich vergist of bent u niet geheel tevreden met uw aankoop? Vervelend, maar kan gebeuren. In overeenstemming met de wet "koop op afstand" kunt u bij ons de online aankoop binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, retour sturen. Deze termijn gaat in op het moment dat u de bestelling heeft ontvangen.

Mocht er iets mis zijn of twijfelt u of een product retour kan? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op: 038 3331767. Of via info@jandiender.nl
 
Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat u, voordat u materialen terugstuurt, eerst contact met ons opneemt.
Wij kunnen dan afspreken hoe de materialen teruggestuurd kunnen worden en hoe de eventuele verrekening het snelst geregeld kan worden.

Ruilen of retourneren is mogelijk wanneer:   
•    u het product retour stuurt binnen de wettelijke geldende termijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.  
•    het product alleen uit de verpakking is gehaald om te bekijken. Het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn.
•    het product, alle accessoires en onderdelen zich in nieuwstaat bevinden.
•    het product nog in de originele, onbeschadigde en onbeschreven verpakking kan worden teruggestuurd..

Krijgt u geld van ons terug dan wordt het dit bedrag na ontvangst van het geretourneerde product binnen 2 weken teruggestort.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde producten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.  

Heeft u nog vragen? Bel 038 3331767 of stuur een mail naar info@jandiender.nl