Hulp nodig? Bel: 038-3331767

Schoorsteenpijp

Wilt u een kachelpijp kopen? Er zijn verschillende soorten schoorsteenpijpen verkrijgbaar. ABC kachels levert alles uit eigen voorraad waardoor u uw bestelling supersnel in huis kunt hebben. Kies hieronder het gewenste product:

Dubbelwandige pijp:

 
Dubbelwandig RVS

 

Dubbelwandige buis is vervaardigd van roestvast staal en de isolatiewand wordt gevuld met o.a. ceramische wol, vuurvaste specie, Vermiculite (minerale delfstof) of Perlite (anorganisch gesteente). Deze vullingen worden afzonderlijk of in verschillende combinatie(s) gebruikt door fabrikanten.Het is niet mogelijk om verschillende merken buisdelen in één rookkanaal te koppelen. Elk merk heeft eigen koppelmethodes, wanddiktes en buismaten. Door hiermee te experimenteren kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Klik op de afbeelding voor meer info.

Bestel dubbelwandige rvs schoorsteenpijp

 

Enkelwandig RVS ∅150

Enkelwandig RVS

 

Enkelwandig RVS ∅150 wordt gebruikt om houtkachels aan te kunnen sluiten op dubbelandig materiaal. Vanaf de kachel tot aan de eerste doorvoer is het gebruik van deze pijp toegestaan. De buis kan eventueel nog wel op kleur gespoten worden met hittebestendige lak. Het voordeel van enkelwandig RVS is dat er ook een schuifpijp gebruikt kan worden. De schuifpijp past in een andere enkelwandige buis waarna je hem uit kunt schuiven tot de gewenste lengte. Hierdoor hoeft de buis niet afgezaagd te worden en is de kachel gemakkelijk te plaatsen. Klik op de afbeelding voor meer info.

Bestel enkelwandige rvs schoorsteenpijp ∅150

 

Enkelwandig RVS ∅80

 

Enkelwandig RVS (RVS 316L/0,4 mm) met een diameter van 80 mm. van Holetherm kunt u gebruiken voor het aanslutien van pelletkachels. De buis wordt standaard voorzien van een siliconen afdichtingsring (EN 14241), verwijder deze ring niet.
Gebruik bij verticale montage om de 2,5 meter een muurbeugel om er zorg voor te dragen dat het systeem op de juiste afstand blijft staan. Bij horizontale montage is om de 1,5 meter een muurbeugel noodzakelijk. Klik op de afbeelding voor meer info

Bestel enkelwandige rvs schoorsteenpijp ∅80

 

Krasbestendige buis

 

Deze mat zwarte buis is voorzien van een geëmailleerde laag. Hierdoor is de pijp beschermd tegen roest. Omdat de pijp geëmailleerd is, is de kans op krassen minimaal, deze laag is namelijk erg hard. Klik op de afbeelding voor meer info.

Bestel krasbestendige buis

 

Gegalvaniseerde buis

 

Deze stalen buis is voorzien van een gegalvaniseerde laag waardoor hij tegen roest beschermd is. De buis wordt standaard in de metaalkleur geleverd, hij kan op kleur gespoten worden met hittebestendige verf. Klik op de afbeelding voor meer info:

Bestel gegalvaniseerde buis

 

Gegloeide buis

 

Blauw gegloeide buis is stalen buis die heel donkerblauw van kleur is. Dit is de goedkoopste buis, maar kan wel gaan roesten. Deze buis is geschikt voor hout en kolenkachels Kleur: donkerblauw/zwart. Klik op de afbeelding voor meer info

Bestel gegloeide buis

Dakdoorvoersets:

 
Dakdoorvoerset

 

ABC-kachels levert complete dakdoorvoersets voor zowel een pannendak als voor een plat dak. Klik op bovenstaande afbeelding om naar de juiste pagina te gaan.

Bekijk dakdoorvoersets voor houtkachels

 
 

Bij ABC Kachels vindt alles wat met kachels te maken heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze goedkope houtkachels, tuinkachels, tuinovens, dakdoorvoersets of rookgasafvoerpijpen. Onze houtkachels zijn leverbaar met bovenaansluiting en achteraansluiting. Wilt u een tuinhaard kopen of een buitenhaard? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!