Hulp nodig? Bel: 038-3331767

Tuinhaard kopen

Overweegt u een tuinhaard te kopen? Daarvan gaat u beslist geen spijt krijgen! Van onze klanten horen we keer op keer wat voor verrijking hun nieuwe tuinhaard vormt voor hun buitenleven. Tot laat in de avond lekker in de tuin zitten, onder de overkapping en genieten van de knisperende vlammenzee en de behaaglijke warmte. Van dat idee wordt iedereen vrolijk, toch? En dan ook nog te bedenken dat we de haard meteen voor u kunnen plaatsen. Zo zit u er dezelfde avond nog lekker warmpjes bij! Een tuinhaard kopen doet u dan ook niet voor niets bij ABC Kachels.

Tuinhaard kopen

Bekijk hier ons assortiment tuinhaarden

De voordelen van een tuinhaard van ABC Kachels

  • Volledig CE-gecertificeerde tuinkachels met A-label;
  • Laagste prijzen doordat we zelf importeren;
  • Eigen installatieservice;
  • Uitgebreide showroom met het volledige aanbod tuin- en houtkachels;
  • Houtkachel buiten te gebruiken;
  • Voor slechts € 39,- bezorgen wij de kachel door heel Nederland;
  • Binnen twee à drie werkdagen in huis!

Een tuinhaard kopen: waar moet u op letten?

Wanneer u een tuinhaard wilt kopen, zit u hoogstwaarschijnlijk met de vraag wat voor haard dat dan precies moet worden. En dan maken we het u ook nog eens niet gemakkelijk, want u vindt bij ons zo’n twintig verschillende tuinhaarden, in diverse varianten en prijsklassen. Zo betaalt u voor ons topmodel Floris Lika Vision €899,-, terwijl u de Floris Bo tuinhaard al voor €249,- kunt kopen. Waarin zit ‘m dan het verschil tussen onze verschillende tuinhaarden?

Voldoende vermogen

Wel, waar u op moet letten is met name het maximale vermogen dat een tuinhaard kan opleveren. Dit is afhankelijk van de grootte van de ruimte die u wilt verwarmen en in hoeverre die afgesloten is. Heeft u bijvoorbeeld een overkapping met drie afgesloten wanden, dan zult u begrijpen dat hier de warmte beter blijft hangen dan onder alleen een afdakje of in de open lucht. Voldoende vermogen is dus belangrijk, maar teveel is ook weer niet de bedoeling. Vraag ons op dit vlak dus vooral om advies.

Vuurzicht

Verder is het belangrijk te bedenken welk vuurzicht uw voorkeur heeft. Wilt u de vlammen enkel aan de voorzijde kunnen waarnemen, of lijkt een zijaanzicht u ook wel wat? Kies dan voor een twee- of driezijdig vuurzicht. Vanzelfsprekend valt dit ook samen met de plek waar u de kachel wilt plaatsen. Is dit in de hoek van uw tuinhuisje, dan heeft een driezijdig vuurzicht bijvoorbeeld al geen meerwaarde.

Tuinhaard kopen? Bestel meteen online!

Heeft u tussen de kachels hierboven de tuinkachel gevonden die u wilt kopen? Dan kunt u deze eenvoudig via onze website bestellen. Op werkdagen bezorgen we deze dan voor het vaste lage bedrag van €39,- bij u thuis. En ophalen bij ons in Kampen is natuurlijk ook mogelijk! Dit kunt u bij het afrekenen in de winkelwagen aangeven. Aarzel dus niet langer en bestel uw tuinovensrookgasafvoerpijpen, buitenhaard of een kachelpijp nu. Onze houtkachels zijn leverbaar met bovenaansluiting en achteraansluiting. Wilt u een tuinhaard kopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Want de beste én voordeligste tuinhaard koen doet u op ABCkachels.nl!