Hulp nodig? Bel: 038-3331767

Tuinovens

Steeds meer mensen schaffen het aan: een tuinoven of pizzaoven voor buiten. Niet zo vreemd, want in de media wordt er vandaag de dag veel aandacht aan besteed. Zo kookt topchef Jamie Oliver in zijn programma’s regelmatig op zijn eigen oven in de tuin. Wilt u zelf ook van zo’n mooie tuinoven of pizzaoven genieten? Plaats dan vandaag nog een bestelling bij ABC Kachels. Zo kunt u straks in de zon van uw eigen kookkunsten genieten.

 

Floris Pablo. Kachel met oven

Floris Pablo. Kachel met oven

Houtkachel met kleine oven Vermogen 8 kW

795,00
Alfredo Luxe houtgestookte Pizzaoven

Alfredo Luxe houtgestookte Pizzaoven

Alfredo Luxe houtgestookte Pizzaoven.

999,00

Wat kunt u met onze tuinovens bereiden?

Veel woningeigenaren besluiten een tuinoven of pizzaoven te kopen. Het is namelijk een perfecte aanvulling op barbecue. De eerstgenoemde kunt u prima gebruiken om gekookte of gebakken gerechten te bereiden. Denk hierbij aan: een ovenschotel, gebakken vis of toch gekookte groenten. Ook kunt u er taarten, cakes of brood in klaarmaken. Een speciale variant van de tuinoven is de pizzaoven. Hier kunnen - de naam zegt het al - ook pizza’s in worden klaargemaakt.

Multifunctioneel

Het grote voordeel van een pizzaoven of tuinoven is dat deze multifunctioneel is. Ofwel: u kunt het voor meerdere dingen gebruiken. Hierboven las u al dat u er veel verschillende gerechten mee kunt bereiden. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een grillrooster, waardoor u de oven ook als barbecue kunt gebruiken. Tenslotte kunt u uw tuinoven ook als tuinhaard inrichten. Zo worden de laatste uren van de dag een stuk behaaglijker.

De producten van ABC Kachels

Installatiebedrijf Jan Diender - waar ABC Kachels onderdeel van is - is al meer dan 30 jaar een begrip in Kampen en omstreken. Dat heeft natuurlijk zo zijn redenen. Zo hebben wij service hoog in het vaandel staan. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold. Hierdoor is hun technische kennis altijd up-to-date. Ook bieden wij alleen die producten aan waar wij 100% achterstaan. Naast tuinovens en pizzaovens leveren wij, als specialist in kachels, ook:

Vandaag nog een tuinoven kopen?

Gezellig koken in de tuin. Een pizza. Een ovenschotel. Of toch een brood afbakken. Het kan allemaal met een tuinoven of speciale pizzaoven voor buiten. De mooiste modellen vindt u bij ABC Kachels. Bestel er een via onze webshop of bezoek onze showroom. U vindt ons aan de Ambachtsstraat 36 in Kampen. Heeft u een vraag? Bel gerust naar 038-3331767 of vul het contactformulier in. Welke tuinovens bent u van plan te kopen?