Hulp nodig? Bel: 038-3331767

Buitenhaard kopen

Wilt u graag een buitenhaard kopen, zodat u straks heerlijk tot in de late uurtjes buiten kunt blijven zitten? Met een buitenhaard wordt het mogelijk om ook na de zomer nog heerlijk in de tuin of onder uw overkapping te blijven zitten. Wij van ABC Kachels hebben een uitgebreid assortiment aan prachtige en bovendien perfect werkende buitenhaarden! Met zo’n mooie buitenkachel wilt u gewoon niet meer naar binnen. En het mooie is: al vanaf €249,- heeft u een prachtig exemplaar in huis, of eh, in de tuin!

Bekijk hier ons assortiment buitenhaarden

buitenhaard kopen

De voordelen van een buitenhaard van ABC Kachels:

  • Volledig CE-gecertificeerde buitenhaarden met A-label;
  • Laagste prijzen doordat we zelf importeren;
  • Eigen installatieservice;
  • Uitgebreide showroom met het volledige aanbod tuin- en houtkachels;
  • Houtkachel buiten te gebruiken;
  • Voor slechts € 39,- bezorgen wij de kachel door heel Nederland;
  • Binnen twee à drie werkdagen in huis!

Bij ABC Kachels kunt u terecht voor een goedkope houtkachels, tuinkachels, tuinovens rookgasafvoerpijpen of een kachelpijp. Onze houtkachels zijn leverbaar met bovenaansluiting en achteraansluiting. Wilt u een tuinhaard kopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Uw nieuwe buitenhaard bij u thuis bezorgd

U bent natuurlijk van harte welkom om eens in onze showroom in Kampen langs te komen wanneer u een buitenhaard wilt kopen. Echter, mogelijk heeft u uw favoriete tuinkachel hier online al gevonden! U kunt deze dan eenvoudig via de website bestellen en hoeft hem dan zelfs niet eens te komen ophalen. Voor slechts €39,- bezorgen wij uw nieuwe buitenhaard gewoon bij u thuis. En dat al binnen twee tot drie werkdagen!

De beste merken voor de beste prijzen

Al vele jaren zijn wij dealer van hout- en tuinkachels met uitmuntende prijs-kwaliteitverhoudingen. We hebben hiervoor dan ook specifieke merken geselecteerd. Zo importeren we ons eigen kachelmerk Floris. Door de rechtstreekse connectie met de producent kunnen we deze kwaliteitshaarden tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast verkopen we onder meer buitenhaarden van merken als Barbas, Westfire en Dik Geurts. Zo is er voor ieders smaak wat wils!

Buitenhaard kopen voor gezellige avonden

Een buitenhaard (tuinhaard)is een echte sfeermaker. U plaats hem op uw terras, onder uw veranda of prieel en geniet avond aan avond van het knisperende hout en de behaaglijke warmte. Dat soort zomeravonden heeft toch iets magisch. Lekker buiten zitten geeft het gevoel van vakantie, van ultieme ontspanning. Het flakkerende vuur brengt u helemaal tot rust.

Er zijn natuurlijk alternatieven voor een buitenhaard, zoals staande of hangende heaters of elektrische terrasverwarmers. Deze zorgen weliswaar ook zeker voor warmte, maar niet voor de gezellige sfeer die een buitenhaard met zich meebrengt. Daarnaast vreten zulke heaters stroom en zijn ze op de langere termijn dus ook een stuk duurder dan wanneer u besluit een buitenhaard te kopen. Wij hadden het dus wel geweten als we u waren!

Bekijk onze buitenhaarden in de showroom

Wanneer u ons mooie assortiment buitenhaarden graag eens in het echt wilt komen bekijken, nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom. We zijn gevestigd in Kampen, vlakbij Zwolle, en zijn op iedere doordeweekse dag plus zaterdagochtend geopend. En heeft u een vraag over één van onze buitenhaarden? Stel ze gerust telefonisch (038 - 333 17 67) of per e-mail (webwinkel@jandiender.nl). We helpen u graag de voor u meest geschikte buitenhaard te kopen!