Wat is er nu fijner dan ‘s avonds tot in de late uurtjes buiten te kunnen zitten bij het vuur van een mooie, authentieke tuinkachel op hout? Een dekentje om, wijntje op tafel, het borrelplankje erbij en uw blik laten verdwalen in het knisperende vuur. De mens heeft niet veel nodig om zich gelukzalig te voelen. Gun uzelf ook dit gevoel en ga ook voor een prachtige tuinkachel op hout. Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Een tuinkachel op hout koopt u bij ABC Kachels omdat …

  • u bij ons alleen volledig CE-gecertificeerde kachels met het A-label vindt;
  • we beschikken over een uitgebreide showroom met een groot aanbod tuin- en houtkachels;
  • wij al onze houtkachels standaard op voorraad hebben, zodat u ze meteen kunt meenemen;
  • wij voor slechts €39,- uw tuinkachel komen bezorgen in heel Nederland;
  • u uw nieuwe tuinkachel op hout al binnen twee à drie werkdagen in huis heeft!

Kies voor warmte én sfeer

Velen vinden het heerlijk om ‘s avonds nog lang buiten te kunnen blijven zitten, ook wanneer de zomer zijn hoogtepunt nog niet heeft gebruikt. U kunt daarvoor natuurlijk een heater aanschaffen of een andere vorm van elektrische terrasverwarming, maar dan mist u toch iets. Het geeft weliswaar warmte, maar niet dat warme gevoel van lekker thuis zijn.

Kiest u echter voor een tuinkachel op hout, dan stookt u puur natuurlijk. De lekkere rokerige geur die ontstaat, de aanblik van het fonkelende vuur, het knisperende geluid van de vlammen en het robuuste maar elegante design van de haard zelf: dat is pas écht genieten. Zo nu en dan een nieuw blok hout in het vuur leggen, het brengt het ware oergevoel in ons naar boven. Dat krijgt u niet met een eenvoudig elektrisch kacheltje, maar wel met een onvervalste tuinkachel op hout.

Hittebestendige plaatstalen tuinkachels op hout

U kunt zich voorstellen dat de temperatuur in een houtkachel behoorlijk kan oplopen. Daarom is het belangrijk dat het materiaal waarvan deze kachels gemaakt worden hittebestendig is. Dit is bij al onze tuinkachels op hout het geval. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig plaatstaal met een hittebestendige coating. Zo blijft de mooie kleur antraciet behouden, zodat uw tuinkachel ook na vele jaren van gebruik nog steeds dezelfde luxe uitstraling heeft.

Bestel uw kachel online of bezoek onze winkel

Op abckachels.nl kunt u uw favoriete tuinkachel op hout meteen bestellen, waarna wij deze binnen enkele dagen al bij u thuis komen bezorgen. Wilt u echter ons aanbod van dichtbij bekijken? Dan nodigen we u van harte uit eens langs te komen in onze winkel in Kampen (vlakbij Zwolle). Of heeft u een vraag die u telefonisch wilt stellen? Bel dan gerust naar 038 333 1767. We helpen u graag bij het vinden van de tuinkachel op hout die helemaal aan uw wensen voldoet!

Bij ABC Kachels vindt u alles wat met kachels te maken heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze goedkope houtkachels, tuinkachels, tuinovens, dakdoorvoersets, rookgasafvoerpijpen of een kachelpijp? Onze houtkachels zijn leverbaar met bovenaansluiting en achteraansluiting. Wilt u een tuinhaard kopen of een buitenhaard? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!